Kekuatan Kami

Bidang Amalan Guaman Yang Luas

Gary Lee & Partners amat berbangga bahawa kami adalah sebuah firma guaman butik yang menawarkan pelbagai perkhidmatan guaman di Malaysia dan di luar negara. Dari segi undang-undang keluarga sehinggalah pertikaian korporat, pasukan peguam kami adalah amat komitmen dan berpengalaman bagi memberikan nasihat guaman dan penyelesaian yang paling baik.

Kami Mempunyai Pengalaman Yang Tinggi!

Di Gary Lee & Partners, pasukan peguam kami sangat berpengalaman setelah bertahun-tahun beramal dalam bidang guaman. Segelintir daripada mereka memberi nasihat kepada badan-badan dan syarikat-syarikat dalam industri utama dalam masyarakat dan kes-kes mereka turut dinyatakan dalam jurnal undang-undang. Berdasarkan pengalaman kami yang banyak, nasihat dan cara penyelesaian yang kami tawarkan adalah terbaik dan praktikal.

Prihatian Sepenuhnya Terhadap Keperluan Anda

Kami sentiasa bersedia menjawab panggilan telefon anda dan menjawab soalan anda dengan segera. Ketelitian kami terhadap perincian bukan hanya dalam kerja kami, malah dalam cara kerja kami juga. Kami berusaha untuk memastikan nasihat guaman dan penyelesaian kami menjurus kepada hasil yang diingini dan pengalaman yang baik kepada kedua-dua pihak.

Gary Lee & Partners

HUBUNGI KAMI

Gary Lee & Partners adalah firma guaman butik di Kuala Lumpur, Malaysia. Kami memberi nasihat dan menyediakan perkhidmatan guaman berkualiti tinggi kepada anakguam tempatan dan juga antarabangsa.